HelGe - tiolänk till annan webbplats kommuner - ett bibliotek!

Vi ingår inte formellt i Hälsinglands och Gästriklands folkbiblioteks regionala samarbete, de så kallade HelGe-biblioteken, då vi är ett skolbibliotek. Men vi har en god relation till folkbiblioteken och samarbetar med HelGe genom att vara en del av den gemensamma bibliotekskatalogen. Allt för att erbjuda så god service till elever och låntagare som möjligt.

I samarbete med HelGe kan vi erbjuda:
Större mediebestånd
Snabbare leveranser i ett förbättrat transportsystem.
Smidigare hantering - Du kan hämta, lämna och låna på alla bibliotek - inklusive Bessemerbiblioteket.

Här kan du söka i den gemensamma HelGe-katalogenlänk till annan webbplats.

HelGe har också en egen sida för dig som är ung- Kunglänk till annan webbplats, där du får tips om bra ungdomsböcker, bokbloggar och andra bra sidor på nätet.

Om du som inte är elev eller anställd på skolan vill låna hos oss går det bra att kontakta personalen för vidare hjälp.

Sidansvarig: Emma Lindgren
Uppdaterad: 2017-05-12