För elever

För att få en så bra arbetsmiljö som möjligt strävar vi efter att information på dessa undersidor följs av alla på skolan. Här hittar du information om busskort, frånvaro, prövning, ordningsregler, rutiner och trivselregler mm.

Övriga sidor

Startsidan
men bl.a. nyheter. Här kan du, din klass eller program publicera nyheter som kan intressera dels våra egna elever och personal samt externa besökare på vår hemsida.

Om skolan
allmän information om skolan, ledningsdeklaration och elevdemokrati samt länk till skolans Faceboksida. Skolans certifierade utbildningar, idrottsutbildningar, likabehandlingsplaner, UF och nyhetsarkivet.

Bessemerbiblioteket
vårt fina skolbibliotek har en alldeles egen sida. Här hittar du biblioteksnyheter, tips och trix för dina studier m.m.

Våra program
varje program har en egen programsida med lite mer information om programmet samt dess poängplaner. Även länk till programmets egen Facebooksida.

Kontaktuppgifter och information om alla skolans kringresurser

Vi har även en skolportal/lärplattform EDWISElänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för elever och lärare. Som vårdnadshavare kan du också ta del av den information om du har E-legitimation.

Vi hoppas att du som elev ska trivas på vår skola.

Sidansvarig: Birgitta Pettersson
Uppdaterad: 2017-11-20