Lärportal - TED / Unikum

I Sandvikens kommun är Tieto Education och Unikum leverantörer av vår lärportalslösning. TED framförallt för närvaro och frånvaro och Unikum för dokumentation av lärande och utveckling.

För elever

• Viktigt att du som elev läser informationen från din lärare i kursrummen i Unikum samt tillhörande Team. Närvaron håller du koll på i Tieto Education, via Elevingången.
  • Den daglig skolinformation till alla elever från skolan finns under Meddelanden i Unikum samt på Bessemerskolans hemsida/För elever, som återspeglar informationsskärmarna i skolans korridorer.

Länkar till inloggning för elever i Sandvikens skolorlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vårdnadshavare

• Som VH ska du ta del av information kring ditt barns lärande i Unikum. Där kommer också utvecklingssamtalet att hanteras och information som rör dig som VH att skickas. Frånvaron hanteras i Tieto Education. Informationsblad.PDF (pdf, 119.9 kB)
  • Viktigt att du som VH uppdaterar din information på båda ställena med aktuell e-post och rätt mobilnummer osv.
  • Mera information, inloggning och länkar till nedladdning av appar för Vårdnadshavare finns på sidan om lärportalen på sandviken.se

Information och inloggning för Vårdnadshavarelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster