Office 365 - för lärare och elever

Office365 är ytan där du som elev arbetar till vardags. Här finns din personliga mailbox samt att du här b la har möjlighet att lagra dina filer i OneDrive, dela filer och arbeta i Teams eller OneNote.

Office365 innehåller de verktyg du använder i ditt skolarbete.

• Teams för kommunikation och arbete i dina kurser
  • OneDrive för att lagra dina arbeten och filer
  • Mailbox och kalender
  • Word, Exel och Power Point mm

För att logga in i O365 utanför skolan eller i appen

• Använd skolmailadressen istället för ditt användarnamn, samt ditt vanliga lösenord.
  • Adressen är oftast förnamn.efternamn@edu.sandviken.se Vissa elever har dock en siffra i sin adress. Är du osäker hittar du din adress längst upp till höger, bakom din profil när du inloggad på skolans Office 365.
  • Länkar till inloggning för elever i Sandvikens skolorlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Appar i smartphone

• De flesta funktionerna i O365 finns som appar att använda i din smartphone.
  • Installerar du Teams, OneDrive, Outlook samt t ex Word så kan du göra mycket av ditt arbete även på mobilen.