Skoldator till elever

• Alla eleverna på skolan får låna en bärbar dator att använda i sin utbildning.
  • Mer information och avtalsregler får du i samband med att du börjar på skolan.
  • Avtalet ska skrivas på och återlämnas innan utdelning av dator kan ske.
  • Vid studieavbrott ska alltid datorn återlämnas.
  • Elever som slutför sina studier på de Nationella Programmen och i övrigt uppfyller handhavandereglerna, får behålla datorn efter utbildningen.
  • Elever på Introduktionsprogrammen lämnar alltid tillbaka sin dator efter slutförda studier.

Här några utdrag ut avtalet:

Elev tillsammans med vårdnadshavare ska skriva under avtalet för att få hämta ut din dator:

• Det är du som elev som ska använda datorn.
  • Du får inte låna ut den eller överlåta den till någon annan.
  • Datorn ska alltid vara under uppsikt eller förvaras inlåst.
  • Upphovsrättskyddat material eller användning som strider mot gällande lagar får ej förekomma på datorn.
  • Om datorn skadas på ett sätt som inte täcks av garanti eller försäkring så kan eleven bli fullt ersättningsskyldig.
  • Vi problem med eller skada på datorn ska du alltid så snart som möjligt kontakta IT-Supporten på skolan.

Öppettider på skolans IT-support: kl 09-12 alla skoldagar