Till startsidan

Vad vill du söka efter?

Schemainformation

Schema för Bessemerskolans elever hittar du via skola 24 i Unikum.

Tänk på att schemat på gymnasieskolan kan förändras under pågående läsår då kurser avslutas och nya startas eller vid byte av grupp. Vid eventuella förändringar brukar en uppdatering av schemat ske inför helgen. Så ta för vana att titta på ditt schema på söndagar.

Hur du kommer åt ditt schema

Som elev ser du ditt personliga schema under "Skola 24" i Unikum Länk till annan webbplats.

Du loggar in med personnummer, olika beroende om du går introduktionsprogram eller nationells program

Inloggning IM
personnummer 10 siffror med bindestreck (ååmmdd-xxxx)

Inloggning NP
personnumrer 12 siffror utan bindestreck (ååååmmddxxxx)

• Tänk på att schemat på gymnasieskolan kan förändras under pågående läsår då kurser avslutas och nya startas eller vid byte av grupp.
  • Vid ev förändringar brukar en uppdatering av schemat ske inför helgen.
  • Så ta för vana att titta på ditt schema på söndagar.

Förälder och vårdnadshavare som har tillgång till Unikum ser också klassschema och elevschema via sin inloggning.