Matsedel

Servicekontoret ansvarar för produktionsköken och mottagningsköken i Sandvikens kommun och levererar maten till Bessemerskolan. Skolmaten är avgiftsfri för elever på Bessemerskolan.

Varje dag serveras ekologisk mjölk, vatten, hårt bröd, bregott och ett rikligt råkostbord.

Matsalen är öppen mellan 10:45 – 13:00. För att få en bra och trivsam miljö i matsalen följer du som elev ett angivet lunchschema.

Matsedel för utskrift

Vill du skriva ut matsedeln kan du klicka på symbolen med de tre strecken nedan för att välja de veckor du vill skriva ut.

Aktuell matsedel

Nötallergi

Det är förbjudet att äta nötter eller livsmedel som innehåller nötter i alla skolans lokaler pga att det finns personal och elever med luftburen nötallergi.

Specialkost

Har du behov av specialkost pga allergier kan du göra en ansökan via Självservice.

Ansökan om specialkostlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidansvarig: Birgitta Pettersson
Uppdaterad: 2017-10-03