Skolmat - matsedel

Servicekontoret ansvarar för centralköket Tuna, produktionskök och mottagningskök i Sandvikens kommun och levererar maten till Bessemerskolan. Skolmaten är avgiftsfri för elever på Bessemerskolan.

I våra skolor serveras alla dagar ekologisk mellanmjölk, vatten, hårt bröd, bregott/smörgåsmargarin och ett rikligt råkostbord

För att få en bra och trivsam miljö i matsalen följer du som elev ett angivet lunchschema. Matsalen är öppen mellan 10:45 – 13:00

Matseldel i din smartphone

För att ladda ner webb-appen, se länk Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Matsedel för utskrift

Vill du skriva ut matsedeln, klicka på symbolen med de tre strecken nedan för att välja de veckor du vill skriva ut.

Nötallergi

Det är förbjudet att äta nötter eller livsmedel som innehåller nötter i alla skolans lokaler pga att det finns personal och elever med luftburen nötallergi.

Specialkost

Har du behov av specialkost pga allergier kan du göra en ansökan via Självservice.

Ansökan om specialkost Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.