STUDENTAVSLUTNING FÖR ÅK3

FREDAG den 10 JUNI 2022

Äntligen kan vi fira studenten som vanligt!

Efter två år med alternativa avslutningar så kan jag nu meddela att vi kommer att återgå till tidigare traditioner.

Våra avgångsklasser kommer ha traditionell avslutning i kyrkan och därefter tåga ner till Stadsparken för utspring.

Vi ser fram emot att återigen kunna få dela och sprida våra studenters glädjeyra i Sandviken.

Väl mött!

Mvh Eva Aronsson / Rektor

Information om studenflak/karnevalståg

mer information via transportstyrelsen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Parkering av studentekipage

Alla studentekipage är hänvisade att parkera norr om parkbadet på platsen där cirkus/tivoli brukar hålla till. Kör via Torggatan västerut över kanalbron.

Parkering för övriga

Stor parkering finns vid Industrivägen 6-7, Bessemerskolan. Därifrån promenerar ni söderut via cykelvägen under Gävlevägen, ca 350m.

Hålltider studentdagen

08.00 - 09.30 Samlas eleverna på Bessemerskolan med sin mentor.

Betygsutdelning. Mentor meddelar sal. Ingen alkohol får föras in i skolan. Väskor visas upp eller lämnas vid ingången, under eget ansvar.

09.30 - 09.50  Promenad till kyrkan.

Alla studenter går in i  kyrkan. Anvisade platser/klass gäller. Ingen alkohol, tutor eller liknande föremål får föras in i kyrkan. Väskor visas upp eller lämnas vid ingången, under eget ansvar. Programskyltar tillverkad av eleverna lämnas utanför kyrkan

ca 10.00 - 10.45  Avslutningshögtid i kyrkan.

Gäller endast för  elever och personal.

ca 10.45 - 11.00 Utgång ur kyrkan och marsch till Stadsparken

Görs enligt anvisning och därefter omedelbar marsch från kyrkan till Stadsparken.

Marschväg från kyrkan:
Köpmangatan, höger vid Krysset, Hyttgatan, vänster Torggatan, över bron och gångvägen till Kullen vid Bessemerhallen.

ca 11.00 - 11.30  Ceremoni i Stadsparken vid Bessemerhallen

- Varje klass kommer att gå upp på scenen (kullen). Max 1 min/klass.
- ALLA elever samlas sedan nedanför scenen för att gemensamt sjunga studentsången.
- Efter studentsången möter eleverna upp sina anhöriga vid anvisad uppsamlingsplats, därefter är gymnasieutbildningen avslutad!!

Uppsamlingsplatser programvis Pdf, 51.4 kB, öppnas i nytt fönster. (Pdf, 51.4 kB)

För att allt ska fungera smidigt, ber vi er uppmärksamma att programmen har egna markerade uppsamlingsplatser på fotbollsplanen vid Bessemerhallen. Efter studentsången samlas studenter och anhöriga vid anvisade programskyltar.

Årets Studentbal Fredag 20/5
mingel kl 12-14 i Högbo