STUDENTAVSLUTNING FÖR ÅK3

FREDAG den 8 JUNI 2018

Information om studenflak/karnevalståg

Transportstyrelsenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Lokalpolisen SandvikenPDF (pdf, 204.5 kB)

Parkering av studentekipage

Alla studentekipage är hänvisade att parkera norr om parkbadet på platsen där cirkus/tivoli brukar hålla till. Kör via Torggatan västerut över kanalbron.

Parkering för övriga

Stor parkering finns vid Industrivägen 6-7, Bessemerskolan. Därifrån promenerar ni söderut via cykelvägen under Gävlevägen, ca 350m.

Hålltider för studentdagen

Samlas eleverna vid Bessemerskolan med mentor.

Betygsutdelning. Mentor meddelar sal. Ingen alkohol får föras in i skolan. Väskor visas upp eller lämnas vid ingången, under eget ansvar.

Promenad till kyrkan.

Alla studenter går in i  kyrkan. Anvisade platser/klass gäller. Ingen alkohol, tutor eller liknande föremål får föras in i kyrkan. Väskor visas upp eller lämnas vid ingången, under eget ansvar. Programskyltar tillverkad av eleverna lämnas utanför kyrkan

Avslutningshögtid i kyrkan.

Gäller endast för  elever och personal.

ca 11.00 - 11.30

Utgång ur kyrkan och marsch till Stadsparken

Görs enligt anvisning och därefter omedelbar marsch från kyrkan till Stadsparken.

Marschväg från kyrkan:
Köpmangatan, höger vid Krysset, Hyttgatan, vänster Torggatan, över bron och gångvägen till Kullen vid Bessemerhallen.

ca 11.30 - 12.00

Stadsparken.

Varje klass går upp på scenen (kullen). Max 1 min/klass.
Samtliga elever samlas sedan nedanför scenen för att gemensamt sjunga studentsången.
Därefter är er gymnasieutbildning avslutad ca 12.00

Uppsamlingsplatser programvisPDF (pdf, 43 kB)

Vi ber er uppmärksamma att programmen har egna markerade uppsamlingsplatser på fotbollsplanen vid Bessemerhallen. Efter studentsången samlas studenter och anhöriga vid angivna programskyltar, allt för att det skall fungera smidigt.