STUDENTAVSLUTNING FÖR ÅK3

ONSDAG den 10 JUNI 2020

2020-03-31
Vi förstår att det finns många funderingar och oro kring studentav­slutningen. Det har vi full förståelse för.

Vi hoppas fortfarande kunna genomföra studentavslutningen som vanligt i juni, men går det inte att genomföra som vanligt, får vi försöka planera för andra alternativ utifrån de direktiv som råder då.

Vi uppdatera er så snart vi vet mer. Ta hand om er :)

Mvh Eva Aronsson/Rektor

Information om studenflak/karnevalståg

Transportstyrelsenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Parkering av studentekipage

Alla studentekipage är hänvisade att parkera norr om parkbadet på platsen där cirkus/tivoli brukar hålla till. Kör via Torggatan västerut över kanalbron.

Parkering för övriga

Stor parkering finns vid Industrivägen 6-7, Bessemerskolan. Därifrån promenerar ni söderut via cykelvägen under Gävlevägen, ca 350m.

Hålltider studentdagen (den vanliga)

08.00 - 09.30 Samlas eleverna på Bessemerskolan med sin mentor.

Betygsutdelning. Mentor meddelar sal. Ingen alkohol får föras in i skolan. Väskor visas upp eller lämnas vid ingången, under eget ansvar.

09.30 - 09.50  Promenad till kyrkan.

Alla studenter går in i  kyrkan. Anvisade platser/klass gäller. Ingen alkohol, tutor eller liknande föremål får föras in i kyrkan. Väskor visas upp eller lämnas vid ingången, under eget ansvar. Programskyltar tillverkad av eleverna lämnas utanför kyrkan

10.00 - 11.00  Avslutningshögtid i kyrkan.

Gäller endast för  elever och personal.

ca 11.00 - 11.30 Utgång ur kyrkan och marsch till Stadsparken

Görs enligt anvisning och därefter omedelbar marsch från kyrkan till Stadsparken.

Marschväg från kyrkan:
Köpmangatan, höger vid Krysset, Hyttgatan, vänster Torggatan, över bron och gångvägen till Kullen vid Bessemerhallen.

ca 11.30 - 12.00  Ceremoni i Stadsparken vid Bessemerhallen

- Varje klass går upp på scenen (kullen). Max 1 min/klass.
- Samtliga elever samlas sedan nedanför scenen för att gemensamt sjunga studentsången.
- Därefter är er gymnasieutbildning avslutad!!
- Eleverna möter upp sina anhöriga vid uppsamlingsplatserna.

Uppsamlingsplatser programvisPDF (pdf, 12.3 kB)

Vi ber er uppmärksamma att programmen har egna markerade uppsamlingsplatser på fotbollsplanen vid Bessemerhallen. Efter studentsången samlas studenter och anhöriga vid angivna programskyltar, allt för att det skall fungera smidigt.

Årets Studentbal ??

Mösspåtagning ?? vid stadshustrappan i centrum