Till startsidan

Vad vill du söka efter?

Skolbiblioteket på Bessemerskolan

På skolan har vi ett eget skolbibliotek där elever och lärare bland annat kan få stöd och hjälp i sin utbildning.

Vi är stolta över vårt bibliotek som fått utnämnande "Ett bibliotek i världsklass" vid flertalet tillfällen.

På sidan bibliotekskatalogen hittar du tre olika kataloger där du kan söka böcker, media och filmer.

Bessemerbiblioteket

Skolans bibliotek är trivsamt och stort, fyllt med böcker, studieytor, en liten hörsal och små samlingssalar. Vi har öppet fler dagar i vecka för elever och personal. Biblioteket finns även tillgängligt då det är stängt, kontakta då bara någon i personalen.

Biblioteksresurser och öppettider för elever och lärare finner du numera på våra Teamskanaler
Bessemer_Elever Alla / Biblioteket och Bessemer_Personal Alla /Biblioteket.
Om du som elev behöver hjälp med lånekonto, lån, omlån, studiefrågor, litteratur eller källor då kontaktar du Emma Lindgren eller Kirsi Rutanen via Teams.

Bibliotekskatalogen

Emma Lindgren Bibliotekarie