BessemerART 2020

Skapa ett konstverk utifrån temat VÅRKÄNSLOR och delta i BessemerART, ett konstprojekt initierat av elever på skolan och Bessemerbiblioteket.

Reglerna är:
Alla elever på Bessemerskolan får delta.
Bidrag skall vara i form av ett konstverk (målning eller teckning, fotografi eller digital art) eller skulptur.
Temat VÅRKÄNSLOR tolkas fritt av konstnären.
Måtten på konstverket får ej överstiga 70x100 cm eller väga mer än 5 kg.
Bidragen lämnas till bibliotekspersonalen i orginal och konstnären godkänner då att konstverket ställs ut i samband med vernissagen i maj.
Konstnären godkänner även att det vinnande bidraget ställs ut på Bessemerskolan efter vernissagen under en tidsperiod som bestäms av konstnären och rektor på Bessemerskolan.
Vi reserverar oss rätten att neka bidrag vars material kan vara hälsofarligt eller vars motiv kan anses stötande.

Sista datum för inlämning av bidrag är den 26 april!

På grund av rådande omständigheter så kan du lämna konstverk till biblioteket både på plats eller scanna in högupplöst och skicka på mail.

Du som vill kan även avhämta konstmaterial på biblioteket för att kunna skapa hemma.

Om du har några frågor om projektet, material eller regler får du gärna fråga oss på biblioteket.

Emma: 070-0897018
emma.lindgren@edu.sandviken.se