BessemerART 2020

Skapa ett konstverk utifrån temat VÅRKÄNSLOR och delta i BessemerART, ett konstprojekt initierat av elever på skolan och Bessemerbiblioteket.

Reglerna är:
Alla elever på Bessemerskolan får delta.
Bidrag skall vara i form av ett konstverk (målning eller teckning, fotografi eller digital art) eller skulptur.
Temat VÅRKÄNSLOR tolkas fritt av konstnären.
Måtten på konstverket får ej överstiga 70x100 cm eller väga mer än 5 kg.
Bidragen lämnas till bibliotekspersonalen i orginal och konstnären godkänner då att konstverket ställs ut i samband med vernissagen i maj.
Konstnären godkänner även att det vinnande bidraget ställs ut på Bessemerskolan efter vernissagen under en tidsperiod som bestäms av konstnären och rektor på Bessemerskolan.
Vi reserverar oss rätten att neka bidrag vars material kan vara hälsofarligt eller vars motiv kan anses stötande.

Sista inlämningsdatum har passerat och vi tar nu inte emot fler bidrag för i år.

På grund av rådande omständigheter kommer utställningen av BessemerART ske digitalt. Mer information kommer i maj.

Vid frågor, kontakta oss på:

Emma: 070-0897018
emma.lindgren@edu.sandviken.se