Bokningsregler

Dessa regler gäller för dig som bokar något av bibliotekets rum eller salar. För att boka, kontakta bibliotekspersonalen.

Rum som är bokningsbara i biblioteket är:

Stålsalen - föreläsningsrum med plats för 32 personer. Utrustning består av projektor, filmduk, högtalare, talarstol, fast whiteboard samt flyttbar whiteboard.

Besserwisser - makerspace med plats för 15 personer. Utrustning består av arbetsplatser, bildskärm, skaparmaterial, greenscreen, pod- och filmutrustning. (Rummet planeras vara fullt utrustat höstterminen 2018)

Bronsgrottan - konferensrum med plats för 10 personer. Utrustning består av bildskärm, fast whiteboard.

Hjärnvalvet - studierum med plats för 2 personer. Utrustning består av skrivbord och fåtölj samt möjlighet att öppna ett fönster och mörklägga rummet.

Utöver dessa rum finns även två mindre studierum på övervåningen som normalt inte är bokningsbara, men som kan bokas via överenskomelse med bibliotekspersonalen.

Bokningsregler:

Salen bokas av lärare/mentor/övrig personal i första hand.

Salen kan även bokas av enskila elever eller elevgrupper. I dessa fall prioriteras bokningar som gäller studier eller skolarbete.

Den person som är ansvarig för bokningen ser till att lokalen är städad och redo för nästa grupp när man lämnar lokalen.

Om den som bokat ej dyker upp på avtalad tid så stryks bokningen efter 15 minuter.

Sidansvarig: Emma Lindgren
Uppdaterad: 2018-04-26