NIU - INNEBANDY

NIU Innebandy betyder en satsning på nationell elit med teori och innebandyträning. Med tester o personliga samtal är träningarna utformade för att passa eleven som alltid är i fokus.

Från bra till Bäst!! Nu är det dax att söka NIU innebandy på Bessemerskolan i Sandviken. Du ansöker senast den 1 December länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Ge dig själv chansen att utvecklas både som idrottare och människa genom att söka till oss.

Innebandygymnasiet i Sandviken

Din karriär som innebandyspelare kan börja hos oss på Bessemerskolan i Sandviken. Genom din glädje för idrotten får du den energi som du behöver för att ta steget mot eliten. Vi erbjuder dig kunskap för att ge dig möjligheten att styra innebandyn dit du vill. Hos oss är det viktigt att det finns balans och harmoni i både gruppen och i din satsning.
NIU innebandy filmlänk till annan webbplats

Tre ledord som styr vår verksamhet är:

• Glädje
  • Kunskap
  • Harmoni

Träning och utveckling

Tillsammans med de andra idrotterna på Bessemerskolan har vi utarbetat en tydlig modell för hur du som idrottare ska nå internationell elit. Vi har lektion dagtid, träning 4-5 gånger/vecka, däribland teori.

Bessemersmodellen

Du får möjligheten att kombinera studier med innebandy. I Bessemermodellen så möter du personer med erfarenhet av yttersta elit, nu aktiva och tidigare aktiva ledare och idrottare. Deras erfarenheter och din vilja ger dig möjligheten att ta avsteg mot dina mål.

Välj NIU-innebandy och samtidigt studera på ett av
Bessemerskolans program.

Niu Innebandy är inte knuten till någon förening i Gästrikland, vi ser enbart till att eleven blir så bra som möjligt utan att behöva byta förening. Vi har just nu spelare från Sandvikens AIK, Strömsbro IF, Gävle GIK, Storviks IF, Runsten och Skutskär IBK.

Instruktörer

Johanna Persson, född-88. Spelare i IK Sätra och tidigare bland annat Kais Mora, Storvreta och Strömsbro IF
Lennart Liljedahl, född-63. Tränare Gävle GIK herr (allsvenskan) samt tidigare IBK Alba och manager U-19 landslaget.

Ansökan till NIU INNEBANDYlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
öppen 1/10 - 1/12

Kontaktinformation: