NIU - INNEBANDY

Från bra till Bäst!! Nu är det dax att söka NIU innebandy på Bessemerskolan i Sandviken.

NIU Innebandy betyder en satsning på nationell elit med teori och innebandyträning. Med tester o personliga samtal är träningarna utformade för att passa eleven som alltid är i fokus.

Instruktörer är tidigare manager i U-19 landslagets ledning Lennart Liljedahl som även har varit tränare i ett flertal junior samt seniorklubbar, Christoffer Edlund (Saik Bandy) samt Johanna Pettersson (Skutskär If Bandy) är även instruktörer i bland annat 3 D träning

Tre ledord som styr vår verksamhet är:

• Glädje
  • Kunskap
  • Harmoni

Din karriär som innebandyspelare kan börja hos oss i Sandviken. Genom din glädje för idrotten får du den energi som du behöver för att ta steget mot eliten. Vi erbjuder dig kunskap för att ge dig möjligheten att styra innebandyn dit du vill. Hos oss är det viktigt att det finns balans och harmoni i både gruppen och i din satsning.

NIU innebandy filmlänk till annan webbplats

”Alla, både elever och lärare hjälper varandra för att man ska bli bättre” , sitat fd elev Erik Söderström, Gävle GIK.

Patrik Bylund U19 landslaget, fd elev på NIU-Innebandy

Tillsammans med de andra idrotterna på Bessemerskolan har vi utarbetat en tydlig modell för hur du som idrottare ska nå internationell elit. Vi har lektion dagtid, träning 4-5 gånger/vecka, däribland teori.

Du får möjligheten att kombinera studier med innebandy. I Bessemermodellen så möter du personer med erfarenhet av yttersta elit, nu aktiva och tidigare aktiva ledare och idrottare. Deras erfarenheter och din vilja ger dig möjligheten att ta avsteg mot dina mål.

Niu Innebandy är inte knuten till någon förening i Gästrikland, vi ser enbart till att eleven blir så bra som möjligt utan att behöva byta förening, Just nu är det spelare från Saik, GGIK, Storviks IF samt Hofors.

Du ansöker senast den 1 Decemberlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Ge dig själv chansen att utvecklas både som idrottare och människa genom att söka till oss.

// Lennart Liljedahl, Christoffer Edlund och Johanna Pettersson.

Ansökan till NIU innebandylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
öppen 1/10 - 1/12

Kontaktinformation: