Distans och fjärrundervisningen fortsätter ett tag till

Distansundervisning för gymnasieskolan är förlängd fram till 31 januari 2021, i avvaktan på vidare beslut.

Bessemerskolan fortsätter med distansundervisning även v 04, i avvaktan på vidare beslut. Några grupper/klasser kommer att kunna ha undervisning på skolan utifrån vissa undantag.

Undantag kan ges för:

• Praktiska moment som inte kan skjutas upp
  • Andra examinationer som inte går att genomföra på distans
  • Elever som i övrigt är sårbara vid distansundervisning

Information vad som gäller för respektive grupp meddelas via mentor inför skolstart.

• Torsdag 7 januari är en studiedag
  • Första skoldag för vårterminen är fredag 8 januari
  • För elever med distans/fjärrundervisning kommer lunchlådor att kunna beställas och hämtas måndagar och onsdagar fr.o.m. v.02
  • Information kring beställning läggs ut på Unikum under vecka 01.

"Tack för den här terminen och tack för att ni kämpat på så bra trots de speciella förutsättningar som denna termin inneburit i form av rekommendationer, restriktioner och anpassningar och nu återigen undervisning på distans. Tillsammans hjälps vi åt. Nu går ni på ett välförtjänt jullov och jag önskar er alla en fin julledighet."

Var rädda om er <3
God Jul och Gott Nytt År