Öppet hus på Bessemerskolan

Bessemeskolans har öppet hus sista lördagen i november,
Lördagen den 26 november 2022 kl. 11-14.
PM - Happenings under dagen Pdf, 110.3 kB, öppnas i nytt fönster.

Om du inte har tid att komma då är du alltid välkommen att kontakta någon av våra studievägledare för möjlighet att besöka oss på annan tid.

• Vi har 12 nationella program, 4 introduktionsprogram samt gymnasiesärskola.
  • Vi har 3 idrottsutbildningar, RIG-orientering, NIU-bany och NIU-innebandy.

• 8/11 kommer NIU innebandy att ha ett eget öppet hus för dig som är intresserad,
    läs mer om innebandyn och se inbjudan
  • Hoppas du besökte Bessemerskolan under årets Gymnasiemässa i Monitor ERP Gävle och fortfarande är intresserad av att välja vår skola för dina gymnasiestudier.
  • Mer information om våra program får du också på deras egna sidor här på webben samt om du tittat in i vår digitala skolmiljö (se länk).

Besök på skolan för kommunens åk 9:or

Under vecka 43 kommer skolan att bjuda in kommunens åk 9 elever.
Besöken kommer bestå av information, möte med elever, elevaktiva moment och en tydlig gemensam struktur som speglar Bessemerskolans alla program och möjligheter.

Elev för en dag - Prova-på-dag

Under januari och april kommer skolan att bjuda in grundskolornas elever till "Elev för en dag".
Upplägg och program kommer att delges studievägledarna på grundskolorna under hösten.
Elever som är intresserade av en dag hos oss ska anmäla sig via sin skola innan besöket i vår.

Skolans huvudentré