Ansökan till IM-IA eller IM-PRE för lå 18/19

OBS! från hösten 2018: Asylsökande över 18 år: I väntan på migrationsöverdomstolens beslut gällande SFS 2018:755 (2018:756) antas inga nya asylsökande/tillståndssökande elever över 18 år som inte har en pågående studieplan i Sandvikens kommun.

För dig som vill söka Individuellt alternativ IM-IA eller Preparandutbildningen IM-PRE för läsår 2018-2019. Fyll  i ansökan och skicka iväg med "knappen" längs ner på sidan. Finns tidigare betyg ska en styrkt betygskopia skickas via mail eller post  till Bessemerskolan Antagning.

ååååmmdd-XXXX

Fyll också i LMA nummer
OBS! Ange E-post om du vill ha informationen och en kopia på ifyllt formulär.
User information

SÖKER TILL: *

MÅL MED UTBILDNINGEN: *

TIDSPLAN: *

VAL AV GRUNDSKOLEÄMNEN och GYMNASIEKURSER *
OBS!! 1) Du får välja max 6st grundskoleämnen att läsa, bara de ämnen du inte har betyg i sedan tidigare. 2) Du väljer också vilka gymnasiekurser du önskar läsa.

BILD

GY SVENSKA

GY SVENSKA SVA

ÖNSKEMÅL OM PRAKTIK: *
Önskemål om att få kombinera studier med praktik

SENASTE SKOLGÅNG: *
Var har eleven tidigare gått i skolan?

BETYG och BETYGSKOPIA  *
Fyll i vilka grundskoleämnen du tidigare har betyg i. För att din ansökan ska kunna behandlas behöver en styrkt betygskopia skickas in. Skicka betygskopian med brev till: Bessemerskolan Antagning, Sandvikens kommun, 811 80 Sandviken. Märk brevet med ”Ansökan IM betyg”. Det går även bra att scanna och maila in betyget till: bessemerskolan.antagning@edu.sandviken.se

TIDIGARE BETYG

BILD