Bessemerskolan - ett vidare val!

Poängplan: Restaurang- och livsmedel / Kök och servering

Gymnasie­gemensamma ämnen

Kursnamn

600p

Engelska

Engelska 5

100

Historia

Historia 1a1

50

Idrott och hälsa

Idrott och hälsa 1

100

Matematik

Matematik 1a

100

Naturkunskap

Naturkunskap 1a1

50

Religionskunskap

Religionskunskap 1

50

Samhällskunskap

Samhällskunskap 1a1

50

Svenska eller svenska som andra språk

Svenska 1

100

Program­gemensamma ämnen

Kursnamn

400p

Hygienkunskap

Hygien

100

Livsmedels- och näringskunskap

Livsmedels- och näringskunskap 1

100

Måltids- och branschkunskap

Branschkunskap inom restaurang och livsmedel

100

Service och bemötande

Service och bemötande 1

100

Inriktning - RLKOK

Kursnamn

300p

Mat och dryck i kombination

Mat och dryck i kombination

100

Matlagningskunskap

Matlagning 1

100

Serveringskunskap

Servering 1

100

Program­fördjupning

 

900p

Dryckeskunskap

Drycker- och ansvarsfull alkoholservering

100

Yrkerutgång - Kock

 

 

Matlagningskunskap

Matlagning - specialisering

100

 

Matlagning 2

200

 

Matlagning 3

200

 

Matlagning 4

200

 

Specialkoster

100

Yrkesutgång - Servitris Servitör

 

 

Dryckeskunskap

Barteknik

100

 

Drycker

100

 

Drycker - specialisering

100

Serveringskunskap

Arrangemang

100

 

Matsalshantverk

100

 

Servering 2

200

 

Servering - specialicering

100

Gymnasiearbete

 

100p

Individuellt val

 

200p

 

 

2500p

Sidansvarig: Birgitta Pettersson
Uppdaterad: 2017-11-01

Bessemerskolan
Industrivägen 7
811 80 Sandviken
Telefon kommunens växel: 026-24 00 00
Fax Kunskapsförvaltning: 026-25 58 87

Sandvikens Kommun